Gibanica

Gibanica, Pilates, Feldenkrias, organizacija dogodkov, Žiga Tolič s.p.

Kratek naziv: Gibanica, Žiga Tolič s.p.
Repče 1, 1293 Šmarje Sap
Davčna številka: 44071582 (ni zav. za DDV)
Matična številka: 3165426000
TRR: SI56 0202 2025 6368 729 (NLB d.d.)

Vizija Gibanice

Gibanica – kultura gibanja predstavlja novodoben trend pri obravnavi telesne vadbe. Želimo, da se ljudje začnejo gibati ter spremenijo kvaliteto življenja na bolje. V današnjem hitrem tempu življenja vse prevečkrat pozabljajo nase.

Pri našem delu spoštujemo osnovne kriterije za varno hrbtenico, kar pomeni, da ne spreminjamo naravnih krivin hrbtenice pod obremenitvijo. Poleg tega tudi učimo pravilne aktivacije mišic medeničnega dna in jih vedno in brez izjeme uporabljamo pri vsaki vaji.

Naše delo je, da vas na pilatesu naučimo aktivacije najpomembnejših mišic v telesu in potem iz te stabilnosti razvijamo moč. Stabilnost in moč, vam omogočata varno gibanje brez bolečin in z bistveno manj obrabami, kot bi jih imeli sicer. S pomočjo tehnike feldenkrais, pa učimo vaš živčni sistem kako do boljšega in lahkotnejšega gibanja brez ovir, nelagodja, napetih mišic in bolečin. Presenečeni boste, kako je možno brez uporabe sile sprostiti mišice in izboljšate njihovo delovanje pri vsakodnevnem gibanju. S tako stabilnim in lahkotnim telesom, se lahko potem odpravite kamorkoli in uživate v življenju. Hoja, kolo, tek, plavanje, sedenje v službi, starševstvo, fitnes …. Vse kar si boste lahko zamislili boste imeli telo, ki vas bo pri tem podpiralo.

Vitalno telo je prvi pogoj za srečo.

Glavni vodili pri delu sta strokovnost in kvalitetno delo. Veseli smo, ko vidimo, da se na pilates vadbi in feldenkrais lekcijah sprostite ter uživate.

Spoznajte ekipo Gibanice

Žiga Tolič
strokovni vodja, učitelj pilates in feldenkrais tehnike, vaditelj plesa

Več o Žigi
E-pošta

Žiga je gonilna sila in idejni vodja vseh aktivnosti v organizaciji Gibanice.
Svoj talent in znanje s področja pilatesa in feldenkrais tehnike z velikim veseljem deli z vami. Ozaveščanje ljudi o pomembnosti gibanja za njihova telesa, je njegov način življenja.