Objavljeno 02. 08. 2015

Si želite močno in zdravo hrbtenico, gibljive kolke in ramena, ter lahkotno gibanje brez bolečin? Potem ste vabljeni, da se nam pridružite. Pridite, če ste se pripravljeni zabavati in hkrati trdo delati pod vodstvom natančnega inštruktorja, ki bo skrbel za pravilno tehniko in varno izvedbo vaj. Potrebno bo tudi delati domačo nalogo vsak dan 10 minut, drugače je vse zaman! Tudi če imate probleme z bolečinami v hrbtenici ali kje drugje, brez skrbi! Poskrbeli bomo, da bodo te postale preteklost.

Kaj lahko pričakujete?

  • Odprava bolečin. Če se soočate z bolečino v hrbtenici, križu, kolkih ali medenici vas na individualnih urah naučimo, kako odpraviti vzroke za bolečino s katero se soočate tako, da boste lahko varno in brez bolečin začeli z vadbo.
  • Pridobivanje mišične moči. Na skupinskih vadbah tehnike Pilates, skrbimo za življenjsko zavarovanje vaše hrbtenice in medenice. Z vsako vajo, ki jo na vadbah izvajamo krepimo najpomembnejše mišice, ki skrbijo za stabilnost vašega telesa. Vam je mar za vaše telo? Ta moč in stabilnost sta ključnega pomena, če želite zaščititi svojo hrbtenico, ki je preobremenjena v vsakodnevnih aktivnostih doma, pri športnih aktivnostih in pri sedenju v službi.
  • Ozaveščanje skozi gib. Na skupinskih in individualnih urah tehnike Feldenkrais učimo vaš živčni sistem kako do boljšega in lahkotnejšega gibanja brez ovir, nelagodja, napetih mišic in bolečin. Presenečeni boste kako je možno brez uporabe sile sprostiti mišice in izboljšate njihovo delovanje pri vsakodnevnem gibanju.

 

UVAJALNE DELAVNICE V TEHNIKO PILATES.

Če boste želeli obiskovati skupinske vadbe pilatesa je potrebno iti skozi krajšo uvajalno delavnico. Udeleženci se boste naučili vse, kar je potrebno za uspešen in varen začetek z vadbo Pilatesa. S seboj potrebujete udobno športno oblačilo in brisačo za na blazino.

 

Urnik uvajalnih tečajev v tehniko PILATES

Petek, 13. november: 17:30 – 19:30

 

Cena dvourne uvajalne delavnice je 25 €. Plačilo je možno v gotovini, pred delavnico. Udeleženci se boste naučili vse, kar je potrebno za uspešen in varen začetek z vadbo pilatesa. S seboj potrebujete udobno športno oblačilo in brisačo za na blazino.

 

LOKACIJA: Pilates in Feldenkrais studio Gibanica, Ulica jožeta jame 14, Ljubljana.

 

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo in z veseljem odgovarjam, kar vas bo še zanimalo. Pohitite s prijavami v vaš najljubši termin, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko preko elektronske pošte info@gibanica.si ali telefona 040 390 660.

 

Se že veselim in vas lepo pozdravljam.

 

Žiga Tolič