Si želite močno in zdravo hrbtenico, gibljive kolke in ramena, ter lahkotno gibanje brez bolečin? Potem ste vabljeni, da se nam pridružite. Pridite, če ste se pripravljeni zabavati in hkrati trdo delati pod vodstvom natančnega inštruktorja, ki bo skrbel za pravilno tehniko in varno izvedbo vaj. Potrebno bo tudi delati domačo nalogo vsak dan 10 minut, drugače je vse zaman! Tudi če imate probleme z bolečinami v hrbtenici ali kje drugje, brez skrbi! Poskrbeli bomo, da bodo te postale preteklost.

 

DELAVNICA ZA MIŠICE MEDENIČNEGA DNA.

Ne glede na to ali ste moški ali ženska, ali ste rodili otroka ali ga nikoli ne boste, vsi moramo delati in izvajati vaje za krepitev mišic medeničnega dna. Tudi, če ni nikakršnih problemov. Ker je gravitacija v kombinaciji s časom neusmiljena do vseh naših tkiv, lahko samo z rednim in pravilnim treningom odpravimo ali preprečimo nastanek problemov.

Samo za tiste, ki ne živite v iluziji, da bodo stvari ostale nespremenjene in za tiste, ki se že zelo zavedate teh sprememb, že tretje leto zapored, organiziram delavnico za medenično dno.

 

Za koga je delavnica primerna?

 • Za moške,
 • za ženske,
 • za starejše ljudi,
 • za vse najstnike,
 • za mamice pred ali po porodu,
 • za ljudi ki imajo probleme z inkontinenco,
 • za ljudi, ki nimajo nikakršnih problemov z urinsko inkontinenco,
 • za vse, ki tečete ali skačete v svojem športu,
 • za vse ki hodite na fitnes, jogo, Pilates ali kakšno drugo obliko skupinske vadbe,
 • za vse resne športnike in rekreativce,
 • za ljudi, ki veliko presedijo v službi,
 • za ljudi, ki jim je mar in se zavedajo, da nič ni večno in da se je potrebno za svoje zdravje tudi potruditi.

 

Kje in kdaj bo ta delavnica?

V Pilates in Feldenkrais studiu Gibanica v Ljubljani lahko ujamete majsko delavnico na to temo:

sobota, 7.5.2016: 10:00 – 12:00

 

Cena dvourne delavnice je 35 EUR, plačilo je možno v gotovini pred začetkom delavnice. Vse naučeno na dej delavnici, boste lahko samostojno uporabljali do konca svojega življenja.

 

Boste izbrali vlogo žrtve ali pa se boste spopadli z neusmiljenim tokom časa? Rešitev je pred vami. Odločitev je vaša. Prijavit se lahko preko e-pošte info@gibanica.si ali telefona 040 390 660

 

UVAJALNA DELAVNICA V TEHNIKO PILATES.

Če boste želeli obiskovati skupinske vadbe pilatesa je potrebno iti skozi krajšo uvajalno delavnico. Udeleženci se boste naučili vse, kar je potrebno za uspešen in varen začetek z vadbo Pilatesa.

 

Urnik uvajalnih tečajev v tehniko PILATES

Sobota, 7.5.2016: 13:00 – 15:00

Cena dvourne uvajalne delavnice je 25 €. Plačilo je možno v gotovini, pred delavnico. Udeleženci se boste naučili vse, kar je potrebno za uspešen in varen začetek z vadbo pilatesa. S seboj potrebujete imeti udobno športno oblačilo in brisačo za na blazino. Če se ne morete udeležiti skupinskega uvajanja se lahko dogovorimo za individualno uvajanje, ki ga lahko naredimo v eni individualni uri. Cena individualne ure je 50€.

LOKACIJA: Pilates in Feldenkrais studio Gibanica, Ulica jožeta jame 14, Ljubljana.

Za vsa dodatna vprašanja sem vam na voljo in z veseljem odgovarjam, kar vas bo še zanimalo. Pohitite s prijavami, saj je število mest omejeno. Prijavite se lahko preko elektronske pošte info@gibanica.si ali telefona 040 390 660.

Se že veselim in vas lepo pozdravljam.

Žiga Tolič